Welkom op de website van Tandartspraktijk Loonsevaert in Kaatsheuvel.


Tandartspraktijk Loonsevaert heeft zich, naast algemene tandheelkunde, gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en in de behandeling van kinderen. Sinds enige tijd kunnen patienten ook in de praktijk terecht voor implantologische behandelingen. Tevens zullen beide tandartsassistenten medio 2007 bevoegd zijn preventieve tandheelkundige behandelingen te verrichten.

 
 
   
 
Angst > Tips voor mensen met angst die niet durven terug

  Als mensen lange tijd niet naar een tandarts gaan, zal dit negatieve gevolgen hebben voor het gebit. Dit is dan geen goede zaak voor het zelfvertrouwen en het sociale leven. Er zal toch een moment komen dat er echt iets dient te gebeuren. Waar dan te beginnen als de schade aan het gebit reeds groot is?

  Bespreek de angst en het bezoek aan de tandarts met anderen en vraag naar hun ervaringen. Dit kan veel steun geven en een eerste aanzet zijn tot verbetering van het gebit en het einde van een vervelende situatie.

  Geef bij uw eerste controle aan dat u angst heeft (veel mensen durven dit niet te zeggen). Dan zal tijdens dit eerste bezoek alleen de gebitstoestand besproken worden. Een eventuele behandeling volgt dan pas bij het volgende bezoek.

 
 

Tandartspraktijk Loonsevaert, tandarts I. Boot - Charko: Loonsevaert 54, 5171 LK Kaatsheuvel - Tel.: 0416 - 54 05 71 - E-mail: info@tandartsboot.nl