Welkom op de website van Tandartspraktijk Loonsevaert in Kaatsheuvel.


Tandartspraktijk Loonsevaert heeft zich, naast algemene tandheelkunde, gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en in de behandeling van kinderen. Sinds enige tijd kunnen patienten ook in de praktijk terecht voor implantologische behandelingen. Tevens zullen beide tandartsassistenten medio 2007 bevoegd zijn preventieve tandheelkundige behandelingen te verrichten.

 
 
   
 
Facings

  Het is inmiddels mogelijk om facings van porselein of composiet aan te brengen op de voorzijde van de tanden. Zo kan je verkleurde tanden een wittere kleur geven.
In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om de scheve stand van het gebit te maskeren met facings waardoor uw gebit weer recht en regelmatig oogt.

Van welk materiaal worden facings gemaakt?
Een facing wordt gemaakt van composiet (kunsthars) of porselein.
Voor een facing van composiet hoeft de tandarts over het algemeen minder aan uw tand te slijpen. Ook is het resultaat beter voorspelbaar en de kosten zijn aanzienlijk lager dan bij een porseleinen facing. Daar tegenover staat dat een facing van porselein minder gevoelig is voor aanslag op het oppervlak.

Voorbeelden
  • Facings
  • Correctie van tanden
  • Opvullen van spleetjes tussen de tanden

    terug

  •  
     

    Tandartspraktijk Loonsevaert, tandarts I. Boot - Charko: Loonsevaert 54, 5171 LK Kaatsheuvel - Tel.: 0416 - 54 05 71 - E-mail: info@tandartsboot.nl